Wednesday 10 November 2010

Παρουσιαστής ειδήσεων ο Λαζόπουλος..

10 November 2010

Ακούγεται σχεδόν σαν... επιστημονική φαντασία, αλλά η πρωτοφανής είδηση φέρει την υπογραφή μίας από τις εγκυρότερες τηλεοπτικές συντάκτριες και προσωπικής φίλης του Λαζόπουλου. Όλα δείχνουν λοιπόν ότι ο Λάκης μετακομίζει στις ειδήσεις του Alpha...

Όχι τώρα! Από την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τη Ντέπυ Γκολεμά και τη στήλη της ''Μέχρι Κεραίας'' στο Real.gr, ο Λάκης Λαζόπουλος πρότεινε στους Γερμανούς ιδιοκτήτες του Alpha να παρουσιάζει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν το δελτίο ειδήσεων του καναλιού σε συνεργασία φυσικά με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού.

Τι κι αν δήλωνε πριν από λίγες μέρες στο Super Star ότι η απόφασή του να εγκαταλείψει την τηλεόραση από του χρόνου, είναι τελεσίδικη. Φαίνεται ότι ο Λάκης άλλαξε σχέδια και φρόντισε από νωρίς για το τηλέοπτικό του μέλλον...

Οι Γερμανοί αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση του Λάκη και όλα δείχνουν ότι από το ερχόμενο φθινόπωρο ο Λάκης Λαζόπουλος θα είναι ο νέος άνκορμαν στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, το οποίο επιστρέφει στις 8 το βράδυ, στη ζώνη ανταγωνισμού απέναντι στα άλλα δελτία, και υπάρχει και το ενδεχόμενο να κρατάει 90 λεπτά!

Το Τσαντίρι, όπως ήδη ξέρουμε, ολοκληρώνει τον κύκλο του τη φετινή σεζόν. Όπως όμως γράφει η Ντέπυ Γκολεμά ο Λάκης θα χτυπήσει ξανά, πιθανότατα την Τρίτη το βράδυ, με νέα επεισόδια από τους ''Δέκα Μικρούς Μήτσους''!

www.nooz.gr

No comments:

Post a Comment