Friday 4 November 2011

Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Συμμαθητές,Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
...Μοιραίοι.

Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
...Μήπως την Προδοσία ακολουθεί Πραξικόπημα;

Αυτά, τα οποία συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα, είναι πρωτοφανή και εξόχως επικίνδυνα. Έχουν βάλει τον λαό ν' αναζητά τη σωτηρία του ανάμεσα σε προδοτικές ηγεσίες και ετοιμάζονται να τον "κατακρεουργήσουν". Για να καταλάβει κάποιος την επικινδυνότητα της κατάστασης, αρκεί να πούμε ότι —κατά τη γνώμη μας— ο Σαμαράς σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Παπανδρέου. Γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου, ό,τι ήταν να κάνει εις βάρος των Ελλήνων, το έχει ήδη κάνει. Μας πρόδωσε ως λαό, παρέδωσε την πατρίδα μας στους κατακτητές και το μόνο που τον ενδιαφέρει τώρα είναι να σώσει το "τομάρι" του. Έκανε ό,τι είχε να κάνει και το μόνο που τον απασχολεί τώρα είναι να καταφέρει να "διαφύγει" με ασφάλεια από τον τόπο του εγκλήματος ...Να μην αφήσει "κενά" πίσω του, τα οποία θα επιτρέπουν στους Έλληνες να τον καταδιώξουν νομικά, είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας.
Ο Σαμαράς, αντίθετα, δεν έχει τέτοια προβλήματα και ως εκ τούτου είναι αρκετά "φρέσκος" για ν' αναλάβει μια εξίσου προδοτική δράση. Σήμερα είναι πιο επικίνδυνος από τον Γιωργάκη, γιατί,.. 
προκειμένου ν' αναλάβει την Πρωθυπουργία, μπορεί να βάλει "υποθήκες" εις βάρος του ελληνικού λαού.
Γνωρίζει και ο ίδιος ότι μπορεί να το κάνει και θα δούμε παρακάτω τον λόγο, που είναι σίγουρο ότι το έχει ήδη κάνει. Αρκεί ν' αποδείξει κάποιος ότι ελέγχεται από τα ίδια παράκεντρα εξουσίας που ελέγχουν και τον Παπανδρέου και είναι βέβαιος ότι μας έχει "πουλήσει" ήδη. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι είναι επικίνδυνος.
Είναι επικίνδυνος, γιατί είναι αυτός, ο οποίος με την πρωθυπουργική εξουσία μπορεί να δώσει "νομιμότητα" σε όλα τα εγκλήματα που έκανε ο προκάτοχός του. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος θα νομιμοποιήσει την προδοσία και θα προσφέρει στον προδότη ασφαλή "οδό" διαφυγής από τον τόπο τού "εγκλήματος". Ο Σαμαράς θα "σώσει" τον κολλητό συμμαθητή του από τις συνέπειες των πράξεών του ...Θα τον "σώσει", ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει πραξικόπημα, για να περάσουμε στην επόμενη "ημέρα" της διεφθαρμένης μεταπολίτευσης.
Όμως, πάνω απ' όλα είναι επικίνδυνος, γιατί "παραμυθιάζει" τον λαό ...Γιατί θα του "φάει" κρίσιμο χρόνο σε μια εποχή κατά την οποία δεν επιτρέπεται η χρονοτριβή και θα πρέπει ν' αντιδράσει άμεσα. Είναι επικίνδυνος, γιατί θα αποτελέσει "επένδυση" ελπίδας για κάποιους αφελείς, σε ένα διάστημα όπου ο ελληνικός λαός δεν έχει περιθώρια για λανθασμένες εκτιμήσεις. Ήδη το κάνει αυτό και πολλοί ελπίζουν στην "εποχή Σαμαρά". Ήδη πλέκουν ένα "φωτοστέφανο" στον Σαμαρά οι ίδιοι διαπλεκόμενοι, οι οποίοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό ...Τον Σαμαρά, ο οποίος δήθεν "αντιστάθηκε" στις ευρωπαϊκές πιέσεις για "συναίνεση" ...Τον "πατριώτη" Σαμαρά, ο οποίος έχει δήθεν εθνικό προσανατολισμό στην πολιτική του ...Τον "οικονομολόγο" Σαμαρά, ο οποίος έχει δήθεν διαφορετική "συνταγή" για την έξοδο από την οικονομική κρίση.
Όλα αυτά είναι "δήθεν" ...Δεν υπάρχουν. Ο Σαμαράς παίρνει εντολές από τα ίδια κέντρα, τα οποία δίνουν εντολές στον φίλο και συμμαθητή του ΓΑΠ. Περί αυτού πρόκειται. Ο Σαμαράς είναι συνέταιρος, συνάδερφος και συνένοχος του Γιωργάκη. Ο Σαμαράς δεν διαφέρει σε τίποτε από τον ατάλαντο γιο της Μαργαρίτας. Την ίδια πορεία έχουν άλλωστε. Χωρίς καθόλου κόπο —και ελέω "θεού"— επιτυχημένοι της δημόσιας ζωής. Μετά από έναν διασκεδαστικό κύκλο σπουδών —σε ανύπαρκτα επιστημονικά αντικείμενα— "επέστρεψαν" καί οι δύο στα οικογενειακά τους "μαγαζιά".
Η περίπτωση του Σαμαρά ήταν λίγο ιδιόμορφη, γιατί οι γονείς του είχαν την αφέλεια να τον στείλουν στις ΗΠΑ να γίνει γιατρός, σαν τον πατέρα του. Όμως, ο γιατρός είναι επιστήμονας και ο Αντωνάκης δεν είχε κανέναν λόγο να κοπιάσει και να γίνει τέτοιος. Γιατί να κοπιάσει; Είχε εξασφαλισμένο το μέλλον του. Γιατί να κοπιάσει, όταν υπάρχουν έτοιμα τα κορόιδα, που θα τον ταΐσουν; Έκανε παρέα και με τον χασικλή Γιωργάκη και βρήκε τον εύκολο "δρόμο". Στράφηκε προς τις "επιστήμες" της κοινωνικής διαχείρισης και "ευαισθησίας" ...Τις "επιστήμες" των τίποτε και της χολέρας ...Κι όμως, αυτοί οι δύο στην πραγματικότητα μας κυβερνούν. Δυστυχώς, άλλους οι κακές συναναστροφές τούς καταστρέφουν και άλλους τούς κάνουν Πρωθυπουργούς.
Είναι όμως και κάτι άλλο, το οποίο συστηματικά αποκρύπτεται και τον συνδέει ακόμα πιο πολύ τόσο με τον Γιωργάκη όσο και με τους τοκογλύφους δανειστές μας ...Είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και έχει συμμετάσχει σε μία από τις συναντήσεις της ...Της Λέσχης εκείνης, που, όπως έχει πει και ο "χιουμορίστας" Παπακωνσταντίνου, αν αποκαλύψεις σε κάποιον τι συζητούνε τα μέλη της, θα πρέπει να τον σκοτώσεις. Μπορεί, δηλαδή, με τον Παπανδρέου, τον Παπακωνσταντίνου, τον Πάγκαλο και άλλους να κάθονται σε απέναντι στασίδια στη Βουλή, αλλά είναι "ομοτράπεζοι" στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Μπορεί στα μπαλκόνια να λένε ό,τι επιβάλει η δήθεν ιδεολογία τους, αλλά αυτά, τα οποία κάνουν, είναι ό,τι επιβάλει η Λέσχη και βέβαια ο Ρότσιλντ.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Σαμαράς όχι μόνον δεν αποτελεί λύση του σημερινού προβλήματος, αλλά είναι μέρος αυτού του προβλήματος. Είναι μέρος ενός προβλήματος, το οποίο ξεκινάει από πολύ παλιά ...Που ξεκινάει από την ίδρυση τού ελληνικού κράτους και επαναλαμβάνεται πάντα εις βάρος του λαού ...Ενός προβλήματος ξενόδουλων "Κωλέτηδων", οι οποίοι κυβερνούν το κράτος, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των ξένων χορηγών τους και όχι των Ελλήνων ..."Κωλέτηδων", οι οποίοι μέσα σε αμερικανικά, γαλλικά ή γερμανικά Κολέγια αναπαράγονται πάντα με την ίδια "πιστότητα" και πετυχαίνουν στις ζωές τους, ακριβώς επειδή εξυπηρετούν τους ιμπεριαλιστές.
...Κολέγια γενιτσάρων και προδοτών. Με το "άλλοθι" των δήθεν "καλών" σπουδών, οι προδότες διαχωρίζονται από τον κοινό λαό και "αναπαράγονται" σε αυτά τα Κολέγια, τα οποία μοιάζουν με στρατόπεδα συγκεντρώσεως ...Ιδιωτικά, για να μην τα αγγίζει κανένας έλεγχος και κρατικοδίαιτα, για να λειτουργούν απροβλημάτιστα εις βάρος του κορόιδου ...Κολέγια, όπου ο καθένας με βάση την προτίμησή του επιλέγει τα αφεντικά του ...Τα ισόβια αφεντικά του ...Τα αφεντικά εκείνα, τα οποία θα τους πληρώσουν τις "καλές" σπουδές στα δικά τους Πανεπιστήμια και θα τους "καλέσουν" στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ για τη μεγάλη "καριέρα" στην πολιτική. Όταν τα Ελληνόπουλα πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία, οι προδότες και οι γενίτσαροι εκπαιδεύονται στα Κολέγια. Κατόπιν κάνουν τις μεγάλες "επιτυχίες" ...Τις "επιτυχίες" εκείνες, οι οποίες "σφραγίζονται" στις ξένες πρεσβείες ...Τις ανεξήγητες "επιτυχίες" των απερίγραπτα βλακών, όπως είναι ο Γιωργάκης.
Διακόσια χρόνια ζωής θα συμπληρώσει σε λίγα χρόνια το ελληνικό κράτος και δεν έχει απαλλαγεί από την παθογένεια των "Κωλέτηδων" ...Των πάντα ίδιων "Κωλέτηδων", οι οποίοι απλά αλλάζουν ονόματα και εμφανίζονται είτε ως Παπανδρέου είτε ως Σαμαράδες ...Τα κοπρόσκυλα, που κάνουν την πλάκα τους, όταν τα Ελληνόπουλα μοχθούν για τις σπουδές τους, και όταν μοιράζονται πόστα κι αξιώματα κάθονται στις πρώτες σειρές. Πρέπει να έσπαζαν πολύ πλάκα με τους κοινούς Έλληνες οι δύο "εκλεκτοί" συμμαθητές τού Κολεγίου Αθηνών, όταν σπούδαζαν στη Μασαχουσέτη. Μέσα σε ένα ντουμάνι από χασίσι θα γελούσαν για τις μελλοντικές σίγουρες "επιτυχίες" τους. Η φάμπρικα του "Κωλέτη" ποτέ δεν έπαψε να λειτουργεί ...Τι να λέμε τώρα. Μέχρι και ο Γερουλάνος —των σφουγκοκολαρίων του Τέως Βασιλιά— τρώει το δημόσιο ψωμάκι του σοσιαλιστή.
Σε αυτό το κύκλωμα ανήκει ο Σαμαράς και —δυστυχώς— ο κόσμος περιμένει από αυτόν να το "τιμωρήσει". Ποιος θα τιμωρήσει ποιον; Ενδεικτικά να σκεφτεί κάποιος περιπτώσεις και θα τον πιάσει απελπισία. Ο Σαμαράς είναι εγγονός των Μπενάκηδων και ο Γερουλάνος είναι ο γιος της Διευθύντριας του ιδρύματος Μπενάκη. Όμως, εκτός από αυτήν τη σχέση, υπάρχει και άλλου είδους σχέση μεταξύ τους. Χρωστάει ο ένας στον άλλο. Ο Σαμαράς είναι ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού σε ένα υπουργείο όπου γίνονταν τα αίσχη και ο Γερουλάνος είναι ο νυν Υπουργός, ο οποίος μπορεί να τον καταγγείλει. Ο Σαμαράς είναι αυτός, ο οποίος διόρισε τη μισή Καλαμάτα στο Μουσείο της Ακρόπολης και ο Γερουλάνος είναι αυτός, ο οποίος κρατάει στα χέρια του τα αρχεία των παρανομιών. Αυτός ο συμμαθητής των Λάτσηδων, των Παπαχελάδων και όλων των διαπλεκομένων, εμφανίζεται σαν ο υπερασπιστής των φτωχών και των πατριωτών.
...Ειδικά των πατριωτών, οι οποίοι ωρύονται για τον δωσίλογο Γιωργάκη ...Τον Γιωργάκη της Μαργαρίτας, η οποία είναι κολλητή του Σόρος ...Τον Γιωργάκη, ο οποίος συνομιλούσε με τον Στρος Καν, όταν "δούλευε" τον κόσμο, φωνάζοντας ότι "χρήματα υπάρχουν" ...Όταν υποσχόταν να πάρει πίσω τον ΟΤΕ ...Όταν φορούσε τη μπλούζα της ΕΥΑΘ ...Όταν έβγαινε στους δρόμους και "διαδήλωνε" με τους φτωχούς ...Όταν "έκλαιγε" στα λιμάνια. Αυτόν τον ψεύτη Γιωργάκη κλήθηκε από τα ίδια τα αφεντικά να τον αντιμετωπίσει ο συμμαθητής του Αντώνης ...Ο επίσης ψεύτης Αντώνης.
Έγιναν του κόσμου τα εγκλήματα και δεν πήγε κανένας "μέσα". Γιατί; Γιατί όλοι απειλούν να "μιλήσουν" σε περίπτωση που φυλακιστούν. Όλοι αυτοί απειλούν να κάνουν αυτό, το οποίο συμφέρει τον λαό και μόνον η κυβέρνηση των προδοτών δεν τους "ενθαρρύνει" να το κάνουν, για να μάθουμε τι συμβαίνει. Ολυμπιακοί αγώνες, υποβρύχια, εξοπλισμοί, τραίνα, γέφυρες, C4i κλπ., ήταν "κλειδιά", για να αποδείξει η Ελλάδα ότι το χρέος της ήταν απεχθές ...Ήταν "κλειδιά", για ν' αποδειχθεί η "απέχθεια" του ελληνικού χρέους και ν’ ανοίξει το "κουτί της Πανδώρας" για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συμμορίες της ...Αδιάσειστα στοιχεία, για ν' αποδείξει η Ελλάδα στο παγκόσμιο κοινό ότι οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι σήμερα την απειλούν ως δανειστές, ήταν αυτοί, που τη βύθισαν στα χρέη ως απατεώνες.
Αυτή ήταν η προδοσία του Παπανδρέου ...Του εξηντάχρονου Παπανδρέου, ο οποίος ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου ...Την πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων, που "έφαγε" και "ήπιε" ό,τι μπορούσε και όταν ήρθε ο "λογαριασμός", τον φόρτωσε στους επόμενους ...Τη γενιά εκείνη, η οποία παρέλαβε μια Ελλάδα ελεύθερη, πλούσια και με τεράστιο κεφάλαιο και θα παραδώσει ένα κατακτημένο "τίποτε", το οποίο θα κυβερνιέται από τους Βαυαρούς αποικιοκράτες. Οι μελλοντικοί Έλληνες θα είναι στην Ελλάδα απλοί "παραμένοντες" ...Τίποτε περισσότερο από αυτό. Δεν θα τους ανήκει τίποτε απολύτως, γιατί πρόλαβαν και τα "έφαγαν" όλα οι προηγούμενοι.
Σε αυτήν την προδοσία είναι συμμέτοχος ο Σαμαράς. Είναι συμμέτοχος από την εποχή Μητσοτάκη, όπου οι λεχρίτες της Λέσχης "έστηναν" την κατάσταση, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Σήμερα απλά μπαίνει και στην "τελετή λήξης" αυτού του εγκλήματος. Συμμετέχει εκ νέου ως πρωταγωνιστής και όχι ως δεύτερος, όπως την προηγούμενη φορά. Γι' αυτήν τη συμμετοχή τον καταγγέλλουμε στο κείμενο αυτό. Πώς συμμετέχει; Αποδεχόμενος το ελληνικό χρέος σαν πραγματικό. Δεν αναγνωρίζει ως προδοσία του Γιωργάκη την αναγνώριση του παράνομου, απεχθούς και άδικου χρέους και εστιάζει αλλού το ενδιαφέρον του ...Το εστιάζει μακριά από τον φίλο και συμμαθητή του και βέβαια από τα κοινά αφεντικά τους.
Αυτή είναι η συμμετοχή του στο έγκλημα. Δεν βλέπει "προδοσία" στην αναγνώριση του απεχθούς και παράνομου χρέους, αλλά μόνον "πρόβλημα" στους τρόπους αντιμετώπισής του. Θεωρεί δήθεν "προβληματικό" το ότι ο Παπανδρέου δεν διαπραγματεύτηκε "καλά" τους όρους αποπληρωμής του. Μόνον αυτό τού καταλογίζει. Μόνον αυτό έχει να πει, γιατί στην πραγματικότητα δεν διαφέρει από τον Παπανδρέου. Τα ίδια πράγματα θα έκανε και ο ίδιος, αν βρισκόταν στη θέση του. Δεν είναι μόνον φίλοι, συμμαθητές, συμφοιτητές και ισοβίως ανεπάγγελτοι ...Έχουν και τα ίδια "αφεντικά" ...Τους ίδιους τοκογλύφους.
Αναγκαστικά λοιπόν ο Αντωνάκης θα πρέπει να "σώσει" τον Γιωργάκη ...Να τον "σώσει", όπως θα τον "έσωζε" και ο Γιωργάκης, αν οι τοκογλύφοι επέλεγαν εκείνον να κάνει την προδοσία. Επιβάλλεται να το κάνει αυτό. Το επιβάλει η κοινή κολεγιακή "καταγωγή". Το επιβάλει το κοινό feternity στο Πανεπιστήμιο. Το επιβάλει το "σαβουάρ βιβρ" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Το απαιτεί όμως πάνω από όλα η γνωστή αμερικανική πρεσβεία. Το απαιτεί ο ιμπεριαλιστής από τις ηγεσίες που διορίζει στις αποικίες του.
Αυτό εννοούμε, όταν λέμε ότι αποστολή του Σαμαρά είναι να "σώσει" τον Γιωργάκη και να μετακινήσει στον λαό την ευθύνη της καταστροφής τού ελληνικού κράτους. Αν ο λαός ψηφίσει Σαμαρά —με τη γνωστή του θέση περί αναγνώρισης του χρέους—, στην ουσία και ο ίδιος ο λαός αναγνωρίζει το χρέος και άρα απαλλάσσεται από την κατηγορία της προδοσίας ο Γιωργάκης. Σε μια τέτοια περίπτωση λαός, Σαμαράς και Γιωργάκης θα έχουν την ίδια "άποψη" περί χρέους και άρα δεν τίθεται θέμα προδοσίας. Νομιμοποιείται εκ των υστέρων ο Παπανδρέου. Αυτή είναι η δουλειά του Σαμαρά. Γι' αυτόν τον λόγο επιμένει στις δήθεν διαπραγματεύσεις για την εξυπηρέτηση ενός χρέους, το οποίο το θεωρεί "νόμιμο". Γι' αυτόν τον λόγο αποπροσανατολίζει τον λαό με δήθεν "συνταγές" και "δόσεις" τη στιγμή που το πρόβλημα δεν βρίσκεται εκεί. Το πρόβλημα του λαού είναι το ίδιο το χρέος ...Η νομιμότητα του χρέους.

Μιλάμε για το τέλειο έγκλημα. Θα αρχίσει και πάλι η ανούσια αντιπαράθεση της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ για τη "διαπραγμάτευση" και τους "όρους" του δανείου και ...από εδώ πάνε και οι άλλοι. Θα διχαστεί εκ νέου ο λαός, εφόσον κάποιοι θα συγκλίνουν υπέρ της μίας άποψης και κάποιοι άλλοι υπέρ της άλλης. Δεν θα φταίει ο Γιωργάκης, ο οποίος αναγνώρισε τα δάνεια, αλλά ο Σαμαράς, με τις διαφορετικές "δόσεις" της "συνταγής" του. Δεν θα φταίει ο Σαμαράς, αλλά ο Γιωργάκης, γιατί δεν εφάρμοσε καλή "συνταγή". Για άλλα πενήντα χρόνια θα μας "δουλεύουν" για τις ευθύνες και τις ανικανότητες της διαπραγμάτευσης.
Αυτό είναι το κόλπο. Το υποκειμενικό της έννοιας της "διαπραγμάτευσης" θα σώσει τα καθάρματα του Κολεγίου και τα κόμματά τους. Αντίθετα η "αναγνώριση" παράνομου χρέους κρίνεται αντικειμενικά σαν επιλογή και σε αυτήν την περίπτωση είναι προδοσία. Το "φόρτωμα" του ελληνικού λαού με παράνομο χρέος είναι προδοσία. Η παράδοση της χώρας στους παράνομους "δανειστές" της είναι προδοσία. Το ξεπούλημα του δημοσίου κεφαλαίου είναι προδοσία. Ο "τίμιος" Σαμαράς μόνον το "πλημμέλημα" της κακής "διαπραγμάτευσης" θα αποδώσει ως κατηγορία στον φίλο του Παπανδρέου.
Ο λαός πρέπει να ξυπνήσει επιτέλους

και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Τι προτείνουμε;

Αυτό, το οποίο προτείνουμε κατ’ αρχήν, είναι η λήψη γνώσης. Ο κόσμος σήμερα είναι αρκετά περίπλοκος και εξαιρετικά επικίνδυνος, για να περιφέρεται κάποιος σε αυτόν, χωρίς να γνωρίζει τι συμβαίνει. Πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ποιοι είναι οι εχθροί του. Κανένας δεν κέρδισε πόλεμο, χωρίς πρώτα να καταλάβει ποιος είναι ο εχθρός του. Εχθροί των Ελλήνων σήμερα δεν είναι άλλοι λαοί. Οι εχθροί των Ελλήνων δεν αναζητούνται ούτε καν με βάση τις παλαιότερες ιδεολογικές πλατφόρμες. Δεν υπάρχουν ταξικές συνομωσίες, όπως υπήρχαν στην περίοδο που "ανθούσαν" οι ιδεολογίες. Κανένα ΠΑΣΟΚ δεν πολεμάει καμία ΝΔ. Καμία Δεξία δεν έρχεται σε σύγκρουση με καμία Αριστερά. Ό,τι απέμεινε από αυτές τις "συγκρούσεις" παραμένει μόνο και μόνο επειδή βολεύει τους πονηρούς, για να θολώνουν τα "νερά".
Σήμερα εχθρός των Ελλήνων είναι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Τι είναι αυτή πρακτικά; ...Η προσπάθεια κάποιων ιδιωτών να επιτύχουν την απόλυτη ιδιωτικοποίηση του Πλανήτη ...Ένα πρόβλημα, το οποίο δεν αφορά μόνον την Ελλάδα, αλλά ολόκληρο τον κόσμο. Ιδιώτες είναι αυτοί, οι οποίοι επιτίθενται στους λαούς, για να τους αποσπάσουν τις πατρίδες τους. Αυτό γίνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη ...Ακόμα και σ' εκείνα τα κράτη, τα οποία φαινομενικά έχουν πολιτική ή φυλετική "συγγένεια" με τους τοκογλύφους —οι οποίοι σήμερα επιτίθενται στην Ελλάδα— ...Ακόμα και σ' εκείνα τα κράτη, τα οποία είναι υπεράνω πάσης "υποψίας". Αυτό —από μόνο του— αποδεικνύει ότι οι ιδιώτες αυτοί είναι τόσο άπληστοι και αδίστακτοι, που δεν τους περιορίζει κανένα εθνικό ή άλλο συμφέρον. Παντού και εναντίον όλων κάνουν τα ίδια εγκλήματα.
Όλα αυτά τα έκαναν οι ιδιώτες τοκογλύφοι, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους λαούς και να τους λεηλατήσουν. Τους "φόρτωσαν" με τεράστια χρέη, για να τους αποσπάσουν τις πατρίδες τους. Όταν σε αυτήν την ιδιωτική αθλιότητα έχουν παγιδευτεί κράτη όπως οι ΗΠΑ ή το Ισραήλ, πώς θα μπορούσε να εξαιρεθεί η Ελλάδα;
Αυτοί είναι οι εχθροί των λαών στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και αυτοί είναι και οι εχθροί των Ελλήνων. ΙΔΙΩΤΕΣ. Αυτοί είναι τα αφεντικά τόσο του Γιωργάκη όσο και του Αντωνάκη. Αυτοί δεν είναι ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί. Ούτε αστοί ούτε κεφαλαιοκράτες. Ούτε θρησκόληπτοι ούτε άθεοι. Είναι κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου. Είναι ιδιώτες απλοί, οι οποίοι έχουν συνθέσει μια συμμορία, που κάνει τα πάντα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ιδιωτικά της συμφέροντα ...Μια διεθνής ιδιωτική συμμορία, η οποία "αλώνει" τα κράτη το ένα μετά το άλλο ...Μια ιδιωτική συμμορία, η οποία βρίσκει ιδιώτες-δωσίλογους και μπαίνει μέσα στα κράτη. Αυτή η διεθνής συμμορία μπήκε στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη τη "δεξαμενή" πρόθυμων ηλιθίων του Κολεγίου Αθηνών.
Από αυτούς τους ηλίθιους δημιούργησε τη συλλογική συμμαχία, την οποία είχε ανάγκη ...Από τα κουτορνίθια, τα οποία τα γνώριζε από τα Κολέγια και τα "μάγεψε" στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Ανάμεσα σ' αυτά τα κουτορνίθια βρίσκει συνεργάτες και τέτοιοι δεν είναι μόνον οι πρωταγωνιστές της εξουσίας, αλλά και οι "κομπάρσοι" ...Όλοι όσοι μπορούν από το "πόστο" τους να παίξουν έναν ρόλο, είτε μικρό είτε μεγάλο ...Όλοι όσοι μπορούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη με τρόπο τέτοιο, που να ευνοεί τα αφεντικά.
Δεν είναι μόνον πολιτικοί πρώτης γραμμής, αλλά και πολιτικοί δεύτερης γραμμής. Δεν είναι μόνον πολιτικοί, αλλά και τραπεζίτες. Δεν είναι μόνον τραπεζίτες, αλλά και δημοσιογράφοι. Δεν είναι μόνον δημοσιογράφοι, αλλά και διανοούμενοι. Δεν είναι μόνον ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, αλλά και ο Παπακωνσταντίνου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ...Ο Βορίδης, αλλά και ο Ανδριανόπουλος ...Ο Μάνος, αλλά και ο Νανόπουλος ...Ο Παπαχελάς, αλλά και ο Στραβελάκης ...Ο Δήμου, αλλά και ο Χωμενίδης. Ας ψάξει κάποιος τους "φανατικούς" του Μνημονίου και θα τους εντοπίσει όλους.
Αυτοί, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα ιδιωτικά τους συμφέροντα, εξυπηρετούν τους πανίσχυρους Έλληνες ιδιώτες, οι οποίοι ανήκουν σε αυτήν τη διεθνή συμμορία ...Πανίσχυρους ιδιώτες, οι οποίοι στην πραγματικότητα είναι οι ίδιοι οι εργοδότες τους ...Που είναι οι κομματάρχες τους, αν είναι πολιτικοί ...Που είναι οι τραπεζίτες, αν είναι τραπεζικά στελέχη ...Που είναι οι εκδότες τους, αν είναι δημοσιογράφοι ή συγγραφείς ...Πανίσχυροι ιδιώτες, όπως ο γιος του δωσίλογου Λάτση ή ο συνέταιρος της Goldman Sachs Μπόμπολας. Αυτή η συμμορία προδίδει τα πάντα, προκειμένου ν' αρπάξει ό,τι μπορεί.
Αυτό πρέπει να γνωρίζει ο λαός. Απέναντί του δεν έχει μυστηριώδεις δυνάμεις. Απέναντί του στέκονται απλοί ΙΔΙΩΤΕΣ, οι οποίοι συνεργάζονται μεταξύ τους εναντίον ολόκληρου του λαού ...ΙΔΙΩΤΕΣ, όπως ο άπληστος ο Λάτσης, ο οποίος συνεργάζεται με τον γελοίο Παπανδρέου, προκειμένου ο Μητρόπουλος να του προσφέρει τη λεία που προσδοκεί ...ΙΔΙΩΤΕΣ, που μπορεί ο λαός —αν "ξυπνήσει"— όχι απλά να τους αντιμετωπίσει, αλλά να τους λιώσει στην κυριολεξία ...Να τους κλείσει φυλακή και να τελειώνει άπαξ μ' αυτούς.
Αυτοί οι πονηροί ΙΔΙΩΤΕΣ είναι που —ακόμα και σήμερα— προσπαθούν να τον παρασύρουν σε "κομματικά διλήμματα", ενώ τέτοια πλέον δεν υπάρχουν ...ΙΔΙΩΤΕΣ, οι οποίοι βάζουν τα παπαγαλάκια τους να δημιουργούν εικόνες "ντέρμπι" μεταξύ κομμάτων, που δεν αφορούν πλέον κανέναν ...ΙΔΙΩΤΕΣ, οι οποίοι με τα ίδια παπαγαλάκια προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον λαό, ενώ στην πραγματικότητα οι απειλές τους είναι της πλάκας ...Απειλές μιας δήθεν χρεοκοπίας και χάους, ενώ αυτό δεν συμβαίνει. Ίσα-ίσα που με μια χρεοκοπία βελτιώνει ένα κράτος την εικόνα του και άρα την πιστοληπτική του ικανότητα. Χρεοκοπείς στα όρια του Default και την επόμενη ημέρα επιστρέφεις στα ΑΑΑ. Μόνον όποιος λαός σώσει την πατρίδα του θα σωθεί και ο ίδιος ...και αυτό δεν μπορεί να το κάνει όποιος αφήνει τα "τρωκτικά" της τοκογλυφίας να λεηλατούν την πατρίδα του.
Απλά πράγματα, τα οποία δεν αφορούν μόνον την Ελλάδα ...Πράγματα, τα οποία, αν τα εφαρμόσει πρώτη η Ελλάδα, σύντομα θα βρει μιμητές σε ολόκληρο τον κόσμο ...Πράγματα, τα οποία θα απομονώσουν τους τοκογλύφους και θα τους οδηγήσουν στην τιμωρία ...Πράγματα, τα οποία μπορούν τη συκοφαντημένη Ελλάδα να την ξαναβάλουν στο παιχνίδι της δόξας.
Το μήνυμα είναι ένα και είναι απλό:
...Το κράτος δεν ταυτίζεται με την πατρίδα και τον λαό.

...Χρεοκοπήστε το κράτος, πριν σας χρεοκοπήσει αυτό.

Πρέπει οι λαοί να οδηγήσουν τα κράτη τους στη χρεοκοπία, για να γλιτώσουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι πατρίδες τους. Απλά πράγματα. Το κράτος είναι χρήσιμο "σακίδιο", το οποίο το φοράει ο λαός, για να εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες του. Όταν κάποιοι σου φορτώνουν ανεξέλεγκτα το "σακίδιο" αυτό και το μετατρέπουν στην πλάτη σου σε ένα βαρύ "αμόνι", το ξεφορτώνεσαι πριν να είναι πολύ αργά. Πρώτα το ξεφορτώνεσαι και μετά βλέπεις πώς θα το ανασύρεις.
Εφόσον όλα τα κράτη έχουν να κάνουν με τοκογλύφους —στην πλειοψηφία τους Εβραίους—, ας κάνουν ό,τι κάνουν και οι θεομπαίχτες Εβραίοι στο γνωστό ανέκδοτο. Ας πετάξουν τις δόσεις των χρεών τους στον "ουρανό". Ό,τι μπορούν οι τοκογλύφοι να πιάσουν, ας το κρατήσουν και ό,τι πέσει κάτω, να επιστρέψει στον λαό. Αν όλοι οι λαό ρίξουν μια "πιστολιά" στις "Αγορές", είναι στην κυριολεξία θέμα λεπτών να βγούμε από την κρίση και τον εφιάλτη ...Τον εφιάλτη, τον οποίο μας προκάλεσαν οι "Αγορές" σε συνεργασία με τις προδοτικές ιδιωτικές τράπεζες.
Οι ίδιοι οι λαοί πρέπει να χρεοκοπήσουν τις ιδιωτικές τράπεζες. Να αποσύρουν μαζικά τις καταθέσεις τους, για να τις οδηγήσουν σε αδυναμία εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών τους και άρα στη χρεοκοπία. Γιατί; Γιατί αυτές είναι ο "ομφάλιος λώρος", ο οποίος συνδέει τους τοκογλύφους με τα κράτη. Αυτές οι τράπεζες είναι το μεγάλο μυστικό του σχεδιασμού των τοκογλύφων. Χάρη στις ιδιωτικές τράπεζες μπορούν και λεηλατούν τους λαούς. Η συνεχής σωτηρία αυτών των τραπεζών είναι αυτή, η οποία βυθίζει τα κράτη στην καταστροφή. Οι διεφθαρμένοι Παπανδρέου και Σαμαράδες, για να τις "σώζουν", λεηλατούν τους λαούς ...και θα τις "σώζουν" πάντα με "άλλοθι" την προστασία των καταθέσεων.
Αν οι λαοί χρεοκοπήσουν τις ιδιωτικές τράπεζες, αυτές αναγκαστικά θα περιέλθουν στα χέρια του κράτους. Οι υποθήκες τους αρκούν για να σώσουν τις καταθέσεις, εφόσον αυτές οι καταθέσεις στην πραγματικότητα αντιπροσωπεύουν ένα μικρό μέρος του συνόλου των τραπεζικών υποχρεώσεων. Επιπλέον, είναι θέμα χρόνου αυτές οι υποθήκες να βελτιώσουν τις αξίες τους, εφόσον είναι θέμα χρόνου το κράτος —αν απαλλαγεί από το τραπεζικό "βαρύδιο"— να μπει σε πορεία ανάπτυξης. Για όσο διάστημα αυτές οι τράπεζες υπάρχουν, θα μετατρέπουν διαρκώς τα ιδιωτικά χρέη σε κρατικά χρέη και θα "βυθίζουν" τα κράτη στην άβυσσο.
Μόνον με την γνώση του αντιπάλου μπορεί ο λαός να προχωρήσει στο επόμενο βήμα, το οποίο είναι ο "πόλεμος". Μόνον με τη γνώση του αντιπάλου μπορεί να σταθεί απέναντί του και να διεκδικήσει την νίκη.

Τι προτείνουμε να κάνει ο λαός;



Προτείνουμε να εκμεταλλευτεί τα δικαιώματά του

και να αρχίσει να απαιτεί.



ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ... :




1) ...ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ με το "ερώτημα" της νομιμότητας του δημόσιου χρέους. Να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για το αν αναγνωρίζει ή όχι το χρέος. Το δημοψήφισμα αυτό να αποτελεί "εντολή" για την επόμενη κυβέρνηση την εκ νέου καταμέτρησή του και βέβαια την τιμωρία των όσων παρανόμησαν στα όσα το αφορούν.
2) ...από την κυβέρνηση να στραφεί εναντίον της Γερμανίας με την κατηγορία της απρόκλητης πολεμικής επίθεσης. Να στραφούν οι ίδιοι οι πολίτες εναντίον της Γερμανίας και της κυβέρνησής της, ως "θύματά" της. Δικαίωμα να το κάνουν έχουν όλοι οι ιδιώτες και βέβαια οι συνδικαλιστικοί, επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας. Μπορεί κάλλιστα —λόγω επιστημονικής εξειδίκευσης— ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ν' αναλάβει την αντίστοιχη πρωτοβουλία.
3) ...από την κυβέρνηση να απαιτήσει από τη Γερμανία την αποπληρωμή του κατοχικού δανείου.

4) ...να στραφούν οι πολίτες μαζικά εναντίον του παράνομου Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Να κάνουν μαζικές μηνύσεις εναντίον των μελών του ...Ειδικά τώρα, που αυτά τα μέλη έχουν αρπάξει "μετρητά" από το ελληνικό κράτος και είναι βέβαιο ότι τα έχουν "τσεπώσει". Αρκεί μια εισαγγελική παραγγελία, για να διαπιστωθεί πώς περίπου αντιλαμβάνονται τα "καθήκοντά" τους οι σημερινοί δωσίλογοι των ξένων και χαφιέδες των ντόπιων ιμπεριαλιστών.
5) ...να στραφούν οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα μαζικά εναντίον της διοίκησης του ΙΚΑ ...Να σαπίσουν στις μηνύσεις τη διοίκηση του ΙΚΑ για παράβαση καθήκοντος και πιθανή διαφθορά. Υποχρέωση του Διοικητή του ΙΚΑ είναι να προστατεύει τα ιδιωτικά συμφέροντα των ασφαλισμένων του, ακόμα κι αν αυτό το κάνει απέναντι στο ίδιο το κράτος. Καθήκον του Διοικητή του ΙΚΑ είναι να προστατεύει αυτά τα συμφέροντα και άρα υπό τις παρούσες συνθήκες είναι υποχρεωμένος να μην συναινέσει στην ανταλλαγή "ώριμων" ομολόγων με νέα ομόλογα τριακονταετούς διάρκειας ...Υπάρχουν ποινικές ευθύνες, αν συναινέσει ...Υπάρχουν υπόνοιες διαφθοράς, αν έχει ήδη συναινέσει. Το ΙΚΑ και η διοίκησή του είναι υποχρεωμένοι να κάνουν ό,τι όλοι οι ιδιώτες, οι οποίοι συμμετέχουν στο ελληνικό χρέος και αρνούνται να "εξυπηρετήσουν" το ελληνικό κράτος με ανταλλαγή ομολόγων. 

No comments:

Post a Comment